Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Fekete pálmafák Simon Márton és Henri Gonzo estje


Thália Színház

2020. október 21. 19:30

Simon Márton készülő új kötetének szövegei most először Henri Gonzo zenéivel. Mindenről, amiről lehet. Vagy szinte mindenről. Egyáltalán nem vicces, viszont annyira komoly, hogy néha muszáj legyen nevetni. Simon Márton három kötetes költő, slammer, műfordító, a legutóbbi könyve a Rókák esküvője (Jelenkor Kiadó, 2018). Henri Gonzo a Fran Palermo zeneszerző-énekes-gitárosa.

verses est szinte mindenről

„A kikötőben áll a nap. Gyere vissza, elindulni még egyszer, jobban. Szállanak nehéz madarak. Puha szavakból egy kemény mondat. Szürke tömbök a torkolatokban. A világnak tegnap 10:20-kor vége volt. Ez az utolsó újság, kérj még egy kávét. Elszabadult napernyő a tenger felé. Kátrány és fény, és jég és árnyék. Mire itt végzünk valami kihal. Egy civilizáció vége nézi rajtad át magát. Életlen szívedben késforma táj. Hajnali séta. Éjszakai vihar. Fekete pálmafák.”